Donaris 930 x 122

13b

autobuze

HULIGANI PE LINIA DE AUTOBUZ 13B: „URLAU, ÎNJURAU ȘI SCUIPAU”

Piteștenii reclamă ineficiența autorităților în a-i pune la punct pe huliganii din autobuzele care asigură transportul în comun pe raza municipiului.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

O astfel de reclamație, care vizează linia 13B Războieni-Găvana, i-a fost adresată primarului Tudor Pendiuc.

„Acum câteva săptămâni (…), în jurul orelor 19, niște tineri de maxim 20 de ani pur și simplu urlau, înjurau și scuipau pe geam în afara autobuzului. Șoferul, după ce situația a continuat două stații, pâna în Nord (două stații de când m-am urcat eu, ei fiind deja în autobuz), doar le-a atras atenția foarte speriat. Chiar nu se pot lua măsuri cu acești huligani? Oare nu puteau fi dați jos sau, mai bine, chemată Poliția (…)? E cunoscut faptul că linia 13B are astfel de probleme. Noi, ceilalți călători, nu mai putem suporta acest lucru. (…) Respectivii nu vorbeau tare, ci urlau mai ceva ca pe stadion! Pe lângă chematul Poliției, care sunt sigur că nu-i deranja prea mult, ar trebui identificați și trecuți într-o bază de date sau pe linia 13B dimineața și seara să fie prezenți polițiști.”, scrie un piteștean pe site-ul domnuleprimar.ro.

Citiți și: O surpriză pentru piteștenii din Nord

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90