930 x122 grota rece

europeană

PRIMĂRIA PITEŞTI, RATEU LA PROIECTELE CU FONDURI EUROPENE

Primăria Piteşti mai are la dispoziţie doar câteva zile pentru a finaliza toate proiectele finanţate în exerciţiul financiar european început în 2007, cu termen iniţial anul 2013 şi prelungit până în 2015.

Citiți și: Argeș. Sute de investiții în producție și logistică

Din păcate, mai sunt proiecte care nu vor fi gata: centrul multifuncţional cultural (sediul Filarmonicii), Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” (reabilitare şi extindere) şi pasajul rutier de la Podul Viilor nu vor fi gata la timp.

Cu toate acestea, autorităţile susţin că s-a obţinut o derogare şi că termenul de finalizare – decembrie 2015 – a fost prelungit cu şase luni, motiv pentru care nu vor fi plătite penalităţi către Uniunea Europeană (practic, s-ar achita din bugetul local anumite lucrări care altfel ar trebui plătite din fonduri europene).

Citiți și: Exclusiv! Noi investiții de milioane de euro la Pitești!

Administraţia piteşteană lucrează de zor şi la alte proiecte cu finanţare europeană pentru care încearcă să obţină fonduri în exerciţiul financiar următor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90