NOR CURIER 930X122

bârla

O firmă importantă angajează

BÂRLA: BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

Bârla: bursa locurilor de muncă. Persoanele din mediul rural aflate în căutarea unui loc de muncă sunt invitate să participe mâine, 29 iunie 2017, la un eveniment organizat în comuna argeșeană Bârla.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Cu începere de la ora 17, la Căminul Cultural din localitate se va desfășura bursa locurilor de muncă pentru persoanele din mediul rural.

Edilul comunei, Gică Voicu, (foto) îi așteaptă în număr cât mai mare pe localnici, dar și pe cei din comunele învecinate.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

”Persoanele interesate de ocuparea unui loc de muncă sunt invitate mâine, la ora 17, la Căminul Cultural Bârla.”, transmite primarul.

Evenimentul este organizat în întreaga țară de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul agențiilor sale județene.

În Argeș, bursa are loc în două comune, una dintre ele fiind Bârla.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90