Donaris 930 x 122

casa casatoriilor

PĂCĂLEALĂ LA CASA CĂSĂTORIILOR

Păcăleală la Casa Căsătoriilor. A trecut ceva vreme de când municipalitatea a preluat Casa „Coandă” din spatele fostului cinematograf „București”, dar nici până astăzi nu a fost dată în folosință cu destinație de Casă a Căsătoriilor.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Casa – cumpărată de municipalitate de la Camera de Comerţ şi Industrie Argeș – a fost consolidată şi amenajată la interior, dar lucrările de refacere a faţadei nu sunt gata. Fiind vorba de o clădire de patrimoniu, a fost nevoie de obţinerea unor avize speciale de la Ministerul Culturii, avize care au sosit cu greutate (trebuie respectată întocmai configuraţia actuală). Potrivit Primăriei, lucrările vor costa aproape 700.000 de lei şi vor fi făcute în acest an, după parcurgerea etapelor de achiziţii publice prevăzute de lege.

De menţionat că nici fosta Casă a Căsătoriilor (de pe strada Justiţiei), pentru care Primăria plătea o chirie de 2.000 de euro pe lună, nu a fost redată în folosință, imobilul părând în paragină. Surse din piaţă susţin, însă, că aici va fi deschis un local.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Amintim că termenul inițial anunțat de conducerea Primăriei pentru darea în folosință a noii Case a Căsătorilor era 1 aprilie 2015. A fost o păcăleală! Detalii, AICI. Cum niciun termen asumat în ultimii doi ani nu a fost respectat, astăzi nimeni din Primărie nu se mai încumetă să estimeze când va fi deschisă viitoarea nouă Casă a Căsătoriilor din Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90