930×122 CAPRA 5

Arges

UN NOU POD ÎN ARGEŞ? CE S-A DECIS

Un nou pod în Argeş? Autorităţile judeţene au aprobat un proiect de hotărâre referitor la indicatorii tehnico-economici şi cofinanţarea pentru construirea unui nou pod. Podul ar urma să fie construit pe drumul judeţean 741 Piteşti – Valea Mare – Făgetu – Mioveni, la km 2+060, peste pârâul Valea Mare (Ploscaru), pe raza oraşului Ştefăneşti.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit proiectului, podul costă aproape 2.797.000 de lei cu tot cu TVA. Consiliul Judeţean Argeş a aprobat ca din această sumă să cofinanţeze puţin peste 197.000 de lei. Pentru restul, adică cea mai mare parte a investiţiei, Consiliul Judeţean cere bani de la Guvern.

În funcţie de răspunsul Guvernului, dacă acesta va fi favorabil, ulterior vor fi parcurse etapele legale pentru desemnarea constructorului şi stabilite termenele de execuţie. (Foto: descriptiv, podul din Piteşti peste râul Argeş)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90