930×122 CAPRA 5

auchan

(VIDEO) FLAGRANT! CE FACE ACEST ȘOFER DE MAXI-TAXI AUCHAN E ILEGAL!

Ce face acest șofer de maxi-taxi Auchan e ilegal! Firmele care transportă gratuit călători la şi de la centrele comerciale din afara Piteştiului folosesc ilegal staţiile şi traseele Publitrans (societatea de transport local de persoane, cu autobuze, a municipalității), acuză conducerea Primăriei Piteşti.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Imaginile pe care vi le prezentăm le-am filmat aseară, 13 septembrie 2017, în jurul orei 18, în staţia de autobuz din apropiere de restaurantul Carpaţi, de pe strada Exerciţiu.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Un microbuz maxi-taxi cu însemnele hipermarketului Auchan opreşte în stația Publitrans şi preia câţiva călători. Firma care operează pentru hipermarket nu este a centrului comercial, ci „tocmită” de Auchan pentru a presta serviciul respectiv.

Potrivit lui Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, în staţiile Publitrans – 99 la număr – au voie să staţioneze pentru a debarca şi a prelua călători doar autobuzele Publitrans MAZ şi Solaris. În rest, orice oprire este ilegală.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90