CÂȚI NEBUNI CA EL MAI SUNT PE STRADĂ? | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

crima

CÂȚI NEBUNI CA EL MAI SUNT PE STRADĂ?

O femeie a murit azi în Mioveni omorâtă de un nebun în plină stradă. Moralmente, crima este și a judecătorilor care nu l-au internat pe nebun la Psihiatrie după ce în 2014 a tăiat, nu letal atunci, o altă femeie.

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT. COPIL LOVIT

Sunt nebuni și nebuni. Unii inofensivi, alții – mulți, putini, nu știu – periculoși. Periculoși dovediți medical și, ca în acest caz, faptic. Ce căuta în libertate acest nebun? Au și nebunii nebuni drepturile lor? Serios? Dreptul să-mi lovească sau chiar să-mi omoare soția, mama, copilul?

Câți ca acest nebun mai sunt la ora asta pe străzile orașelor noastre? Suficient încă unul și în curând vom auzi de o altă crimă similară cu cea de azi.

Citiți și: MECIURI TARI ÎN WEEKEND

Dacă, la fel ca acum trei ani, criminalul va fi găsit fără discernământ și nu va răspunde penal, adică nu va fi condamnat și trimis după gratii, ce va urma? Și dacă, tot ca în urmă cu trei ani, un complet de judecători va refuza internarea definitivă a nebunului la Boli Psihice?

Nu sunt legile bune? Schimbați legile! Ce părere au parlamentarii de Mioveni? Mai are Mioveniul parlamentari?

Este o vorbă: morții cu morții, viii cu viii. Locul nebunilor de legat este nu printre noi, ci la spitalul de nebuni. Dacă nu, noi suntem nebunii!

Nisan 555×222 2
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066