930 x122 grota rece

bani

HAOS LA UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI! SUTE DE PĂRINŢI ŞI COPII, BULVERSAŢI!

Astăzi se desfăşoară în Argeş o etapă a concursului „Lumina Math” care se adresează elevilor din clasele primare şi de gimnaziu. Concursul prevede taxă de înscriere de 20 de lei pentru fiecare copil, fiind organizat de o fundaţie.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

În mod normal, concursul ar fi trebuit să se desfăşoare în şcoli, dar organizatorii şi Inspectoratul Şcolar nu au mai ajuns la un acord, aşa că s-a apelat la sprijinul Universităţii din Piteşti. Aşa se face că sute de părinţi şi elevi din tot judeţul au ajuns astăzi la Universitate, în zona Rectoratului, iar acolo a început haosul.

Copiii şi părinţii ştiau că trebuie să se prezinte la ora 9 în săli de la corpurile I, S sau T de la Universitate, fără alte specificaţii. Aşa că a început o adevărată vânătoare de săli, toţi alergând înnebuniţi de la o sală la alta pentru a se regăsi pe liste. Copii din clase diferite au fost puşi în aceeaşi sală, aşa încât căutarea raţională părea utopică.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

La un moment dat a apărut informaţia că lista cu repartizarea copiilor pe săli era disponibilă la intrarea în Rectorat. Iar în scurt timp s-a format o coadă imensă de copii şi părinţi care se uitau pe liste uriaşe scrise cu litere mici. Nici măcar profesorii supraveghetori nu s-au descurcat mai bine în a găsi sălile. Halal organizare! Nu ar fi mai bine ca aceste concursuri pe bani să fie interzise? Nu de alta, dar pe lângă bani, părinţii mai cheltuiesc şi nervi şi timp din cauza proastei organizări!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3