New Profesional Consult 930 x 122

bacalureat

INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ: ELEVI ELIMINAȚI

Inspectoratul Școlar Argeș: Elevi eliminați. În urma desfăşurării astăzi a probei scrise de limba și literatura română din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat naţional, Inspectoratul Școlar informează că în Argeș au absentat 87 dintre cei 509 elevi înscriși.

Citiți și: Exclusiv! Schimbări importante la ISJ Argeș!

Au fost și candidați eliminați din examen.

„Doi elevi au fost eliminați, conform metodologiei, pentru tentativă de fraudare a examenului: un elev de la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul’’ din Pitești a fost eliminat în centrul de examen de la Liceul Tehnologic „Astra’’ Pitești, iar cel de-al doilea, de la Liceul Tehnologic ,,Dacia’’, a fost eliminat din centrul de examen de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Dima’’ Pitești”, precizează sursa citată.

Citiți și: O ȘCOALĂ DIN ARGEȘ SUSPENDĂ CURSURILE LA O GRUPĂ

Vineri, 23 august 2019, se va desfăşura proba scrisă obligatorie a profilului, Ec), a examenului de bacalaureat naţional 2019, sesiunea august-septembrie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3