Donaris 930 x 122

făcăleață

penescu_duba

CORNEL PENESCU, 3 ANI DE ÎNCHISOARE! CU SUSPENDARE!

Cornel Penescu și Liviu Făcăleață au fost condamnați definitiv la închisoare cu suspendare în dosarul corupției în fotbal, anunță Mediafax.

Citiți și: CUMPĂRĂTOR PENTRU HIPERMARKETUL PIC

Potrivit sursei citate, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe Penescu la 3 ani de pușcărie cu suspendare pentru dare de mită, iar pe Făcăleață, mâna lui dreaptă, fost director la defunctul hipermarket PIC, la 2 ani de pușcărie cu suspendare pentru complicitate la dare de mită. Omul de afaceri Cornel Penescu a fost găsit vinovat pentru mituirea cu 21.000 de dolari a fostului arbitru Ionică Serea în cazul meciului FC Argeș-Steaua, disputat în martie 2009 în prima Ligă fotbalistică a țării. Hotărârea este definitivă.

Amintim că Penescu, fostul finanțator al clubului FC Argeș, se află în închisoare după o condamnare într-un alt dosar. (Foto: Arhivă)

Citiți și: TÂNĂRUL CARE A SPART SEDIUL ZIARULUI PATRONAT DE PENESCU, ARESTAT

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90