930×122 CAPRA 5

contrabanda

PERCHEZIȚII ÎN PITEȘTI. „MASCAȚI” ÎN ȘTRAND

Percheziții în Pitești. „Mascați” în Ștrand. La această oră, poliţiştii din Vâlcea fac un control direct și nouă percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi cauzat statului un prejudiciu de 100.000 de lei prin contrabandă cu țigări.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Sunt sprijiniți de polițiști din Argeș, Olt și București. La acțiune participă și două echipaje de la Serviciul Acțiuni Speciale Argeș („mascații”).

Perchezițiile au loc și în județul Argeș, patru la număr: în municipiul Pitești (în zona Ștrand) și în comuna Rătești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Polițiștii vor pune în executare cinci mandate de aducere la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, dosar în care sunt vizate cinci persoane cercetate pentru contrabandă.

Pe parcursul acestui an, suspecții s-ar fi aprovizionat, ar fi depozitat și ar fi vândut țigări nefiscalizate. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat, până în prezent, la 100.000 de lei. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90