930×122 CAPRA 5

Arges

BACTERIA UCIGAȘĂ – ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

În urmă cu puțin timp Direcția de Sănătate Publică (DSP), sub semnătura directorului executiv al instituției, dr. Sorina Honțaru, a dat publicității un nou comunicat de presă în cazul bebelușilor din Argeș cu probleme medicale.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„În ultimele 36 de ore niciun copil din județul Argeș nu a fost transferat la vreo unitate sanitară din București cu boală diareică complicată.

Menționăm că în ultimele 24 de ore s-au transportat doi copii la București: un copil cu vârsta de 1 an și o lună, diagnosticat cu rotavirus, la spitalul „Matei Balș” și un copil cu vârsta de 9 luni, care prezenta traumatism cranio-cerebral și sindrom febril.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Restul pacienților prezenți la unitățile sanitare din județul Argeș în ultimele 24 de ore se încadrează în media zilnică, specifică sezonului, diagnosticele fiind variate, caracteristice vârstei.

Situația existentă în acest moment în județul Argeș este atent monitorizată și nu există motive de îngrijorare pentru părinți.

În prezent se derulează o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia echipe formate din specialiști ai DSP recoltează probe de la domiciliul copiilor internați în București, probe din alimente și apa din rețea și îmbuteliată care au fost folosite la prepararea hranei pentru copii înainte de apariția simptomatologiei.”, precizează Direcția de Sănătate Publică Argeș. (Foto: Arhivă, sublinierea ne aparține)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90