New Profesional Consult 930 x 122

Arges

BACTERIA UCIGAȘĂ – NOI CAZURI

În urmă cu puțin timp Instituția Prefectului Argeș a comunicat informații de ultimă oră în cazul bebelușilor afectați de bacteria ucigașă. Potrivit sursei citate, la acest moment 14 copii din județul Argeș sunt internați în spitale din București. Cei mai mulți prezintă boală diareică acută (12 cazuri), iar în 2 cazuri este vorba de infecție cu rotavirus:

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

-Spitalul „Marie Curie” (Budimex) – 10 cazuri

-Spitalul „Matei Balș” – 2 cazuri

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

-Spitalul „Medlife” – 1 caz

-Spitalul „Grigore Alexandrescu” – 1 caz.

În cursul nopții trecute, în urma unor apeluri la numărul unic de urgență 112, au fost preluate alte 12 cazuri. În plus, o mamă s-a prezentat direct cu bebelușul la spital. Cele 13 noi cazuri sunt repartizate după cum urmează:

-Spitalul de Pediatrie din Pitești – 5 cazuri (în investigații)

-Spitalul Județean de Urgență Argeș, secția Contagioase – 4 cazuri (rotavirus)

-Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel – 4 cazuri (boală diareică acută).

Instituția Prefectului Argeș mai precizează că în perioada 10 februarie, ora 18 – 11 februarie, ora 8, nu au mai fost făcute transferuri de pacienți-copii din Argeș către spitalele din Capitală. Cel mai recent transfer a fost făcut, la cererea mamei, aseară, de la ora 17:45, la Spitalul „Matei Balș” (rotavirus).

Pe aceeași temă, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/bacteria-ucigasa-autoritatile-fac-ancheta/. (Foto: Spitalul de Pediatrie din Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3