PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ | ePitesti
Jupiter 930 x 122

perchezitii

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

UPDATE: Peste 52.000 de țigări, peste 160 de kilograme de tutun și aparate artizanale folosite pentru confecționarea țigărilor au fost ridicate de polițiști în urma perchezițiilor.

Citiți și: PITEȘTI: SPAIMĂ ÎN MAGAZIN. FEMEI SPERIATE DE MOARTE

Percheziții în Argeș.

La această oră (8), polițiștii din Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române fac 25 de percheziții la persoane bănuite că ar forma o grupare specializată în producerea și comercializarea de țigări în afara unui antrepozit fiscal. 11 persoane vor fi duse la audieri.

Citiți și: TRAGEDIE ÎN PITEȘTI: POLIȚIST MORT ÎN PLINĂ STRADĂ

Descinderile au loc în județele Argeș, Prahova, Brașov, Sibiu, Dolj și Mureș.

Din cercetări au rezultat indicii că un membru al grupării, din Prahova, ar fi fost cel care ar fi achiziționat tutunul sub formă de frunze de la cultivatori de tutun și ar fi fabricat ilegal țigări împreună cu alte 4 persoane, domiciliate tot în județul Prahova.

Ulterior țigările ar fi fost comercializate în special către crescători de animale, care le-ar fi cumpărat pentru persoanele care le supraveghează animalele.

11 mandate vor fi puse în aplicare, persoanele bănuite (ale căror identități nu sunt precizate de Poliția Română) urmând să fie duse la audieri.

Perchezițiile sunt făcute cu sprijinul polițiștilor de la inspectoratele județene Argeș, Sibiu și Mureș, al jandarmilor și al reprezentanților Direcției Regionale Vamale.

New Profesional Consult-555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066