New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ – FURT URIAȘ

La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Poliția argeșeană, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, fac 13 percheziţii în județele Argeș şi Olt la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane. Mai exact, 9 percheziţii au loc în judeţul Olt, în localitățile Colibaşi de Olt şi Slatina. În Argeş se desfășoară 4 percheziţii în comunele Domneşti şi Coşeşti. În Coşeşti perchezițiile vizează SC Lory Club SRL, societate care se ocupă cu prelucrarea lemnului.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române și se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări cu privire la infracțiuni de evaziune fiscală și complicitate le evaziune fiscală în formă continuată.

Persoanele sunt bănuite că în perioada 2010-2013 au emis și înregistrat în contabilitatea unor societăți comerciale (care aveau ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos) mai multe operațiuni comerciale fictive constând în vânzarea și achiziționarea de bunuri în scopul diminuării profitului și solicitării unor deduceri ilegale de TVA. Prejudiciul creat este de peste 1.000.000 de lei, reprezentând neplata impozitului pe profit și a TVA, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

9 persoane vor fi conduse la sediul Poliției pentru audieri.

Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90