930×122 CAPRA 5

contrabanda

ACUM: PERCHEZIȚII LA CONTRABANDIȘTI DE ȚIGĂRI

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea unui procuror de la D.I.I.C.O.T. Pitești, fac la această oră 34 de percheziţii domiciliare în județele Argeş, Suceava, Satu-Mare şi Galaţi pentru probarea activităţii a 16 persoane bănuite de iniţiere, constituire, aderare sau sprijinire a unui grup infracţional, contrabandă şi spălare de bani.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Din totalul de 34 de percheziții, 27 au loc în Argeş, 2 în Suceava, 2 în Satu-Mare şi 3 în Galaţi.

Persoanele vizate sunt bănuite că începând de anul trecut ar fi constituit sau, după caz, ar fi aderat ori sprijinit o grupare infracţională organizată, cu scopul săvârşirii de infracţiuni de contrabandă cu ţigări şi spălare de bani.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pentru atingerea scopului infracţional aceştia ar fi organizat în Piteşti o reţea clandestină de distribuţie şi vânzare a ţigărilor provenind din contrabandă, asumându-şi fiecare roluri bine stabilite privind aprovizionarea, distribuţia, depozitarea și vânzarea și fiind stabilite legături permanente cu sursele de aprovizionare din judeţele Suceava, Galaţi şi Satu-Mare.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 2.400.000 de lei.

34 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri.

La percheziții participă şi poliţişti de combatere a criminalităţii organizate din Suceava, Galaţi şi Satu-Mare, poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, de la Centrul Chinologic Sibiu (cu patru câini pentru detectare de tutun) şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3