New Profesional Consult 930 x 122

aprilie

PROGNOZA_METEO

APRILIE ÎNCEPE ÎN ARGEȘ CU VREME CAPRICIOASĂ – PROGNOZA METEO PENTRU 2 SĂPTĂMÂNI

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în județul Argeș? Administrația Națională de Meteorologie vă oferă răspunsul, anunțând estimările de vreme pentru perioada 30 martie-12 aprilie.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Potrivit ANM, la începutul intervalului temperaturile maxime diurne se vor situa între 14 și 16 grade Celsius. Între 3 și 8 aprilie maximele vor scădea, însă, până la 10-11 grade, sub media obișnuită pentru această perioadă a anului. După 9 aprilie vremea se va încălzi ușor, maximele urmând să urce treptat până la 13-14 grade.

Temperaturile minime nocturne, estimează ANM, vor fi pozitive. Excepție vor face nopțile din perioadea 3-8 aprilie, cu temperaturi apropiate de limita de îngheț.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

În ceea ce privește precipitațiile, ANM estimează că până pe 4 aprilie doar local și trecător va ploua. După 4 aprilie ploile se vor semnala pe arii mai extinse, dar vor fi în general slabe cantitativ.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90