EcoMoto 930×122

cămătărie

CATUSE_LA_MAINI

EXCLUSIV! 7 CÂMPULUNGENI, ARESTAȚI PREVENTIV PENTRU CĂMĂTĂRIE ȘI ȘANTAJ!

Perchezițiile domiciliare desfășurate joi, 4 septembrie, în cadrul unor dosare penale instrumentate de Poliţia Piteşti şi de Poliția Câmpulung au noi urmări.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Polițiștii musceleni de la Biroul Investigații Criminale au propus Judecătoriei Câmpulung arestarea preventivă a mai multor suspecți. Pe numele a nu mai puțin de șapte câmpulungeni au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru cămătărie și șantaj. Unul dintre cei șapte este, însă, plecat în străinătate, mandatul fiind emis în lipsa acestuia. Un al optulea suspect va fi cercetat în stare de libertate, sub control judiciar. Cei opt au vârste cuprinse între 39 și 46 de ani.

Despre perchezițiile făcute în urmă cu trei zile puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/surpriza-la-perchezitiile-de-azi-din-arges-vezi-ce-au-gasit-mascatii/.

Citiți și: Pitești. Amenințat că face public ceva ce nu ar vrea nimeni să vadă vreodată

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90