930×122 CAPRA 5

batrana

INADMISIBIL! IONICĂ ÎI RĂSPUNDE ÎN DOI PERI UNEI BĂTRÂNE DE 75 DE ANI

În zilele din prima parte a lunii trecute nu puțini piteșteni au fost, pe bună dreptate, nemulțumiți că trotuarele s-au transformat în „patinoare” în condițiile în care Primăria nu le-a deszăpezit la timp. O piteșteancă în vârstă de 75 de ani din zona pasajului pietonal Trivale a scris pe adresa Primăriei pentru a reclama că nu a mai putut ieși din casă din pricina gheții formate pe panta abruptă pe care se află pasajul.

Citiți și: Bunică de 87 de ani, anchetată pentru o faptă incredibilă!

„A fost un moment în care am sperat să se îmbunătățească ceva și în orașul nostru după ce DNA a arătat că se poate (n.r. – aluzie la arestarea preventivă a primarului Tudor Pendiuc). Dar nu. Vedem aceeași suficiență și aer de superioritate din partea actualei conduceri a Primariei. (…) Dacă nu există soluții de remediere, măcar să ne acordați o scutire de impozit, care-i destul de mare. În speranța că nu voi primi răspunsul la 2-3 luni, așa cum vă stă în obișnuință.”, a scris piteșteanca pe site-ul de reclamații și sugestii domnuleprimar.ro.

Maniera în care Cornel Constantin Ionică, viceprimarul care a preluat atribuțiile funcției de primar, i-a răspuns bătrânei este inadmisibilă: „Ne exprimăm regretul privind modul cum înțelegeți să comunicați cu autoritatea locală. Nici acum, nici mai dinainte (n.r. – sic!) administrația publică locală nu a afișat aere de superioritate fața de cetățeni; dimpotrivă, întotdeauna am respectat cetățenii piteșteni și am tratat cu maximă responsabilitate și promptitudine sesizările acestora.

Citiți și: Argeș. Șocant! La 80 de ani a fost victima unui dezaxat!

Afirmația că ne „stă în obișnuință să răspundem după 2-3 luni”, pe lângă faptul că este neadevărată și răutăcioasă, nu este deloc în concordanță cu precauția pe care ți-o dă înțelepciunea vârstei dvs., de 75 de ani.”, aceasta este o parte din răspunsul adresat piteștencei.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90