930×122 CAPRA 5

judetean

NICOLESCU, TRANSPORTAT AZI LA SPITALUL JUDEŢEAN

Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al PSD Argeş, a fost astăzi transportat la Spitalul Judeţean de Urgență din Piteşti.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, Nicolescu a fost dus în această dimineață, sub pază, la spitalul public pentru un consult la inimă. El nu a rămas internat, fiind transportat ulterior înapoi la penitenciar. Fostul „baron” de Argeș are probleme cardiace, în 2011 suferind o intervenţie chirugicală pe cord deschis după ce i s-a făcut rău când a aflat că va fi arestat preventiv.

Surse medicale din Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești susţin că starea de sănătate a lui Constantin Nicolescu este una relativ bună, dar că acesta suportă greu condiţiile de detenţie.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

Amintim că Nicolescu ispășește o pedeapsă de 7 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție în dosarul fraudării de fonduri europene pentru câteva școli din Argeș, dosar instrumentat de DNA.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90