EcoMoto 930×122

Arges

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ: ACTE ȘI UNITĂȚI DE CALCULATOR, RIDICATE

În urmă cu puțin timp Poliția a anunțat bilanțul celor 10 percheziţii desfăşurate în această dimineaţă în judeţele Argeș, Olt, Teleorman şi Vâlcea la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

De la locuințele suspecților și de la sediile firmelor implicate au fost ridicate documente de evidenţă contabilă, ştampile, unităţi de calculator şi alte înscrisuri, toate necesare probării activităţii infracţionale. De asemenea, două persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Poliției Olt.

Vă amintim că la acțiune au participat 50 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cele patru județe și luptători de la acţiuni speciale din Olt („mascații”).

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Perchezițiile au vizat mai multe persoane care în perioada 2009-2013, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, ar fi făcut achiziţii intracomunitare şi livrări de mărfuri (mai precis, de piese auto de schimb) fără a înregistra în contabilitate operaţiunile comerciale desfăşurate. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de circa 3.500.000 de lei. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3