930 x122 grota rece

diicot

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. PREJUDICIU URIAȘ

Percheziții în Argeș. Polițiștii Direcției de Investigații Criminale și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au destructurat o grupare infracțională formată din români, grupare specializată în furturi comise pe teritoriul Italiei.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din Inspectoratul General al Poliției Române și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au făcut 17 percheziţii domiciliare în judeţele Argeș, Vâlcea şi Timiş. Perchezițiile au vizat destructurarea unei grupări infracţionale organizate, formată din mai mulți români, care ar fi comis infracţiuni de furt calificat în localităţile italiene Rolo şi Sona.

Banda ar fi dat două spargeri, în 2015 și, respectiv, 2016, furând cutii cu haine, încălțăminte, accesorii și bijuterii. Prejudiciul total este estimat la 750.000 de euro. Poliția Română, care furnizează informația, nu precizează identitatea suspecților.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

La acțiune au participat și specialiști ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), polițiști din Bihor și jandarmi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90