New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

PERICOL ÎN TRIVALE!

Pericol în Trivale! Un minor băut a fost prins azi noapte în trafic în cartierul piteștean Trivale, la volanul unui autoturism. Poliția Locală a transmis în urmă cu puțin timp un comunicat de presă în legătură cu incidentul.

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

„Vineri, 28.10.2016, în jurul orei 2, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, un echipaj al Poliției Locale a fost sesizat de un taximetrist că în cartierul Trivale, mai precis în zona Complexului 3, se deplasează un autoturism Opel Corsa cu viteză mică și farurile stinse, mergând haotic de pe o banda pe alta, existând pericolul să facă accident.

La scurt timp, agenţii locali au interceptat conducătorul auto, care se afla în vădită stare de ebrietate. Mai mult decât atât, acesta nu deţine nici permis de conducere.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana se numeşte U.F. Alexandru, are 17 ani și este din comuna Poienari, judeţul Neamț. Imediat a fost sesizată și Poliția Rutieră, care a trimis un echipaj la fața locului pentru continuarea cercetărilor.” (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3