930×122 CAPRA 5

chiulangii

POLIȚIA, O NOUĂ RAZIE PRINTRE CHIULANGIII DIN PITEȘTI

Polițiștii argeșeni continuă acțiunea de prevenire și combatere a absenteismului școlar.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În cursul zilei de ieri polițiști de la Județ și Secția 1 din Pitești au făcut controale în baruri și la agenți economici din zona centrală a municipiului. Au fost verificate patru societăți comerciale. Nu au fost date amenzi, întrucât patronii respectau interdicția legală de a le vinde minorilor băuturi alcoolice. În schimb, au fost prinși cu musca pe căciulă 37 de elevi, care chiuleau de la orele de curs. Ca de obicei în astfel de cazuri, polițiștii au anunțat conducerile unităților de învățământ preuniversitar la care studiază elevii respectivi, urmând ca acestea să decidă eventuale sancțiuni pe linie de disciplină școlară.

Poliția argeșeană ține să precizeze că astfel de „descinderi” în vecinătatea școlilor și a liceelor din județ pentru prevenirea și combaterea chiulului vor avea loc în continuare. Despre acțiuni similare puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/zeci-de-chiulangii-din-arges-prinsi-de-politie-baruri-sau-la-biliard/.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90