EcoMoto 930×122

Arges

RELICVELE COMUNISTE REZISTĂ ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN ARGEŞ

Au trecut aproape 25 de ani de la Revoluţia care ne-a adus democraţia, dar relicvele din perioada comunistă încă mai rezistă în unele instituţii publice din Argeş, deşi autorităţilor li s-a atras atenţia în repetate rânduri cu privire la acest aspect.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Astfel, în Palatul Administrativ, care se află în grija Consiliului Judeţean, sunt și azi hărţi din perioada comunistă pe care sunt marcate diverse obiective economice cu beculeţe care acum nu mai există sau care s-au defectat. Vedem cum aveam şi industrie petrochimică, şi industrie minieră, şi de granule, dar şi ARO, Rolast sau Fabrica de Bere. De toate s-a ales praful, iar petrochimia trage să moară, însă relicvele comuniste încă rezistă.

Ca un făcut, şi pe faţada clădirii stă la loc de mare cinste stema judeţului din perioada comunistă. Aşa se întâmplă când demolezi ani la rând şi nu pui nimic în loc! Că doar nu o să facem steme cu vilele mai-marilor vremii, nu-i aşa?

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90