New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

TECĂU, PRIMA DECLARAȚIE DE PRESĂ ÎN SCANDALUL SEXUAL: „ESTE O ÎNSCENARE!”

În urmă cu puțin timp la Consiliul Județean Argeș s-a încheiat scurta declarație de presă pe care președintele instituției, Florin Tecău, a făcut-o în replică la scandalul sexual. Tecău a precizat de la bun început că este vorba despre o declarație de presă, fără întrebări din partea jurnaliștilor, prezenți în număr mare.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

„De câteva zile mă aflu sub presiunea mediatică a unor dezvăluiri presupus senzaţionale din partea unei publicaţii argeşene. Consider că toate aceste aşa-zise dezvăluiri reprezintă o mizerie, o înscenare politică înainte de toate, care face parte dintr-o campanie amplă de decredibilizare a unor lideri PSD. Probabil împotriva mea nu s-au găsit alte direcții de atac. Nu doresc să comentez în acest moment în detaliu cele publicate în ziarul respectiv până nu mă voi edifica total asupra întregii situații. Pentru corecta informare a opiniei publice consider că am obligația de a aduce câteva precizări.

În primul rând, în momentul în care m-am angrenat în viața publică, politică și administrativă am avut sprijinul necondiționat al familiei mele. Împreună am respins toate atacurile privitoare la spațiul privat al familiei mele și cu suportul lor și al colegilor din PSD doresc să îmi duc la îndeplinire toate promisiunile făcute argeșenilor în momentul alegerii mele ca președinte al Consiliului Județean Argeș. Nu sunt șantajabil, nu sunt corupt. Sunt un om cu defecte și calități, pregătit să facă față și altor presiuni.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Am înaintat problematica spre analiză avocaților, iar în următoarele zile vom decide calea de urmat. Consider că apariția acestui articol face parte din strategia unora de a mă discredita politic, însă nu voi permite să îmi afecteze capacitatea de a îmi exercita funcția pentru care am fost ales.

Momentan nu doresc să mai fac alte declarații. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a spus Florin Tecău, care este și președintele interimar al PSD Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3