NOR CURIER 930X122

meteo

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN ULTIMA PARTE DIN IULIE

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru perioada 18 – 31 iulie 2016.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, estimările de vreme arată că la începutul intervalului de prognoză regimul termic va fi unul ponderat, cu medii ale maximelor de 27 – 30 de grade Celsius şi ale minimelor de 15 – 17 grade. Apoi vremea se va încălzi şi va deveni călduroasă în zilele de 23 şi 24 iulie, atunci când sunt de aşteptat medii termice diurne de 31 – 34 de grade, cu cele mai mari valori în zonele de câmpie.

În cea de-a doua săptămână, cu mici variaţii, temperaturile se vor situa într-un ecart mediu de 32 – 34 de grade, cu valori posibil ușor mai ridicate spre sfârșitul intervalului de prognoză, anunță ANM.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

Instabilitatea atmosferică, potrivit sursei citate, va fi mai accentuată în zilele de 25 și 26 iulie, când va ploua pe arii relativ extinse. În restul intervalului sunt de aşteptat ploi în general slabe, pe suprafeţe restrânse, cel mai probabil tot în cea de-a doua săptămână, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90