New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VREMEA SE RĂCEȘTE – PROGNOZA PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

De la Administrația Națională de Meteorologie aflăm estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, mai exact pentru perioada 5-18 octombrie.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș se estimează că intervalul de prognoză va debuta cu o vreme uşor mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Atât din punct de vedere al temperaturilor maxime, care vor fi în medie de 21-23 de grade Celsius, cât şi al minimelor, care se vor situa în jurul unei medii de 12 grade.

Începând de joi, 8 octombrie, însă, temperaturile vor scădea semnificativ. Vremea va deveni rece, cu valori medii diurne de 10-14 grade Celsius şi nocturne de doar 5-8 grade.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Totuși, pentru sfârşitul intervalului de referinţă se estimează o încălzire a vremii.

Probabilitatea pentru ploi locale va fi mai ridicată în jurul datei de 7 octombrie şi în intervalul 10-13 octombrie, atunci când e posibil ca ele să fie mai însemnate cantitativ.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3