930X122 MAIA

4 mm

SAMSUNG VA LANSA O TABLETĂ DE 5, 4 MM GROSIME

În prezent iPad Air 2 este cea mai subţire tabletă din lume, cu o grosime de 6, 1 mm. Samsung vrea, însă, să doboare acest record cu tableta S2 8.0.

Citiți și: Cadouri în bani pentru persoanele care comandă un Samsung Galaxy nou

Viitoarea nouă tabletă a fost certificată la TENNA şi urmează să fie lansată în acest an, cel mai probabil la IFA Berlin. Aceasta ar măsura 5, 4 mm grosime şi ar conţine o platformă Exynos 7420, procesor octa core la 1.9 GHz și 3 GB de RAM. O tabletă „potentă”, deci, şi gândită pentru productivitate.

Citiți și: CRIZĂ LA SAMSUNG. PRODUCŢIA DE TELEFOANE, BLOCATĂ

Va avea suport LTE, memorie internă de 16 sau 32 GB, ecran AMOLED cu rezoluţie 2K și cameră de 8 MP pe spate şi 2 MP pe faţă şi va rula Android Lollipop. Încă nu se știe prețul, însă se cunoaşte faptul că face parte din gama Galaxy Tab S, deci va fi premium. (Sursă: arenaIT, foto: bgr.in)

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3