New Profesional Consult 930 x 122

Note 7

CRIZĂ LA SAMSUNG. PRODUCŢIA DE TELEFOANE, BLOCATĂ

Conform postului de televiziune Digi24 care citează agenţia Reuters, compania Samsung a suspendat astăzi complet producţia de smartphone-uri Galaxy Note 7 după ce şi a doua variantă de telefon, care ar fi trebuit să fie sigură, pare predispusă să ia foc.

Citiți și: Dacia oprește producția timp de trei zile

Recent, Samsung a dat asigurări că peste 1 milion de oameni din întreaga lume folosesc telefoane Galaxy Note 7 cu baterii care nu se supraîncălzesc şi nu iau foc.

Compania sud-coreeană a lansat pe 2 septembrie o rechemare voluntară a cel puţin 2,7 milioane de smartphone-uri Note 7, din cauza bateriilor defecte care pot provoca aprinderea dispozitivelor.

Citiți și: Cadouri în bani pentru persoanele care comandă un Samsung Galaxy nou

Samsung a precizat că telefoanele Note 7 vândute începând 1 septembrie, data oficială de lansare, au baterii diferite faţă de cele ale aparatelor rechemate.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, cel puţin un telefon Samsung Galaxy Note 7 cu baterie nouă a luat foc, la bordul unui avion, semn că problema nu a fost remediată. (Foto: Digi24)

 

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441