EcoMoto 930×122

bradu

(VIDEO, BRADU) UPDATE: PLOI MASIVE, GOSPODĂRII INUNDATE

UPDATE (ORA 13): Sunt afectate 27 de gospodării și 11 case din 9 localități: orașele Ștefănești și Costești și comunele Bradu, Călinești, Stâlpeni, Rociu, Izvoru, Poiana Lacului și Țițești. ISU intervine pentru evacuarea apei cu 32 de pompieri, 8 autospeciale și 7 motopompe. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE (ORA 11:25): Curți de gospodării sau subsoluri de blocuri au fost inundate și în Pitești (în cartierul Craiovei) și în orașele Ștefănești și Costești. Pentru că sistemul de canalizare nu face față, în Pitești sunt străzi și parcări inundate. Apa a pătruns și în Sala Sporturilor, în vestiare. 

Acum: Ploi masive, gospodării inundate. Ploile abundente care cad și la această oră provoacă primele probleme și în județul Argeș.

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că au apărut probleme în trei comune din județ: Bradu (video), Călinești și Stâlpeni. Potrivit sursei citate, apa a inundat mai multe gospodării. Apa nu a intrat în case, ci doar în curți, precizează ISU.

Echipaje de pompieri intervin la această oră pentru evacuarea apei. Vom reveni cu alte informații cu privire la acest subiect pe măsură ce le vom avea.

Amintim că și în județul Argeș este în vigoare o informare meteorologică de ploi și instabilitate atmosferică (AICI, subiectul pe larg). (Sursă video: ISU Argeș) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90