930×122 CAPRA 5

bărbați reținuți

Teroare în Argeș! Înarmați cu un cuțit și un topor, i-au pus gând rău vecinului

Doi tineri au ajuns în arestul Poliției după ce au bătut un vecin și l-au amenințat cu un topor și un cuțit.

Citiți și: Furt masiv în Argeș! Prejudiciu enorm, cantități ,,industriale” sustrase

IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, și portul fără drept sau folosirea de obiecte periculoase, conform art. 206, 379 și 372 din Codul Penal, și au reținut doi tineri, de 24 și 21 de ani, ambii din Călinești.

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 25 spre 26 august a.c., cei doi ar fi amenințat cu acte de violență pe un alt consătean, având asupra lor și un topor și un cuțit.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: eMaramures

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90