Donaris 930 x 122

caniculă

PROGNOZA_METEO

VA MAI FI CANICULĂ? CÂND VA MAI PLOUA? CITEȘTE CE SPUN METEOROLOGII!

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru perioada 18-31 august.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii anunță o creștere a valorilor termice în aceste zile după scăderea din weekend. Nu va mai fi caniculă, dar pe 21-22 august se vor atinge maxime diurne de 32 de grade Celsius. Duminică, 24 august, însă, va urma o nouă răcorire a vremii, maximele urmând să nu mai depășească 26 de grade. Ulterior vremea se va încălzi din nou, astfel încât între 27 și 31 august temperatura aerului în timpul zilei va fi de 29-30 de grade Celsius. Minimele nocturne se vor încadra între 14 și 18 grade.

În ceea ce privește precipitațiile, ANM estimează că probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată pe 23, 24 și 26 august. În restul intervalului doar izolat și trecător ar urma să plouă, dar în cantități nesemnificative.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3