930 x122 grota rece

europene

CORNEL IONICĂ: „MIZĂM PE FONDURILE EUROPENE”

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Piteşti, afirmă că în perioada următoare toate forţele din administraţia locală vor fi concentrate pentru atragerea de fonduri europene.

Citiți și: Argeș. Peste 200.000 € pentru Poliție

În acest sens Primăria a elaborat deja o serie de proiecte pentru care se speră să se obţină bani europeni. Este vorba, printre altele, de construirea unor poduri peste râul Argeş, de amenajarea de piste de biciclete în mai multe zone ale oraşului, de construirea de parcări supraterane şi subterane, dar şi a unor pasaje rutiere aeriene, precum şi de amenajarea în stil retro a străzii Trivale, până aproape de releul de la Băbana.

„Ştim că bătălia va fi dură. De aceea ne pregătim din timp, căci nici alte administraţii din ţară nu stau cu mâinile în sân. Mizăm pe fondurile europene, pentru că am realizat multe până acum cu astfel de bani şi nu trebuie să pierdem trenul nici acum.”, spune Ionică.

Citiți și: Pitești: Sute de mii de euro pentru Colegiul „Brătianu”! De ce se dau banii

Până acum Primăria Piteşti a finalizat cu bani europeni construirea unui nou parc – „Lunca Argeşului”, reabilitarea altuia (Parcul Ştrand), amenajarea unei parcări la Bowling și implementarea unui sistem de supraveghere video. Alte proiecte cu fonduri europene sunt în curs de execuţie – reabilitarea unor străzi şi alei pe 40 de hectare de domeniu public și construirea unui pasaj rutier aerian la Podul Viilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3