Donaris 930 x 122

pro românia argeș

DEMERS AL CANDIDATULUI PRO ROMÂNIA MIOARELE PENTRU REABILITAREA DN73D

Cetăţenii mai multor localităţi aflate de-a lungul DN73D critică starea deplorabilă a drumului, despre care spun că a fost dat uitării de către autorităţi.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Vocea oamenilor a ajuns la Alexandru Mîrzac, un tânăr care promite să facă administraţie într-un mod responsabil şi profesionist. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, a strâns semnături de la localnici din comuna Mioarele, sat Suslăneşti, pe care le va înainta Ministerului Transporturilor, alături de o propunere de proiect pentru reabilitarea drumului mai sus amintit.

„Dragi locuitori din Suslănești, împreună vom reuși imposibilul! Astăzi am făcut primul pas pentru a determina autoritățile să repare Drumul Național DN73D, pe care mulți dintre voi așa l-ați pomenit de mici copii. Astăzi am strâns un număr mare de semnături. Aceste semnături îmi oferă legitimitatea necesară pentru a-l determina pe ministrul transporturilor să inițieze un proiect pentru reabilitarea DN73D. Suntem Pro Mioarele și ținem cu Mioarele!”, a scris Alexandru Mîrzac pe pagina de Facebook.

Citiți și: BOGDAN IVAN: „O PREZENŢĂ MASIVĂ LA VOT ÎNSEAMNĂ SANCŢIONAREA ACTUALEI CLASE POLITICE ŞI RESETAREA PARTIDELOR MARI”

„Aşa cum am mai scris de-a lungul timpului, Curtea de Conturi Europeană, prin Raportul de Audit ce tratează cele 8 mari proiecte europene de infrastructură, a semnalat numeroase probleme în realizarea segmentului Piteşti – Sibiu din Autostrada A1, cum ar fi priorităţile proprii ale conducerii şi viteza mică de implementare a proiectelor rutiere. Aceste probleme se regăsesc şi în proiectul de reparare a Drumului Naţional 73D Piteşti – Câmpulung Muscel – Braşov, care asteaptă să fie reabilitat de foarte mult timp. Dovada că argeşenii s-au deşteptat şi nu mai cred în angajamente nefondate este petiţia semnată de marea majoritate a locuitorilor din comuna Mioarele şi înaintată Ministerului Transporturilor privind urgentarea reparării Drumului DN73D. Guvernul PNL să lase promisiunile deşarte şi să treacă la acţiuni concrete pentru oameni!” este mesajul liderului PRO România Argeş, Bogdan Ivan.

Alexandru Mîrzac este decis să candideze şi să câştige Primăria Mioarele unde va candida din partea partidului PRO România Argeş.

Bogdan Ivan, preşedintele PRO România Argeş, susţine acest demers şi consideră că politicienii trebuie să fie mereu printre oameni şi alături de aceştia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90