Donaris 930 x 122

evidența populației

EVIDENȚA PERSOANELOR PITEȘTI ȘI-A DESCHIS NOUL SEDIU

Serviciul pentru Evidența Persoanelor, aflat în subordinea Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor Piteşti, funcționează începând de astăzi, 10 februarie 2020, în noul său sediu. Noul sediu, vă reamintim, este situat pe strada Victoriei, nr.42.

Citiți și: Sediu nou pentru o Judecătorie importantă din Argeș

Potrivit Primăriei, sediul are șase ghişee moderne destinate primirii documentelor, un ghișeu pentru informaţii și eliberări de documente şi o sală de așteptare.

Conform sursei citate, timpul de lucru cu publicul la ghișee pentru depunerea documentelor necesare eliberării actelor de identitate nu va avea pauze și va fi următorul:

Citiți și: Veste mult așteptată pentru piteșteni! Se rezolvă o veche problemă a locuitorilor

-luni, marți și miercuri, între orele 8:30 și 14:30;

-joi, între orele 8:30 și 17;

-vineri, între orele 8:30 și 12:30.

De asemenea, în scopul eficientizării activității, în noul sediu a fost instalat Sistemul Electronic de Dirijare și Ordonare – SEDO (sistem electronic cu bonuri de ordine).

Amintim că până la sfârșitul săptămânii trecute Serviciul pentru Evidența Persoanelor Pitești a avut sediul pe Calea Craiovei, în Centrul Civic, în aceeași clădire cu Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor Argeș și Serviciul de Permise Auto. (AICI, subiectul pe larg)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90