930×122 CAPRA 5

mobilitate

PLAN DE MOBILITATE URBANĂ PENTRU PITEŞTI

Angajaţii Primăriei Piteşti lucrează, împreună cu specialişti în proiecte europene, pentru realizarea aşa-numitului „plan de mobilitate urbană”. Acesta prevede investiţii importante pentru municipalitate pentru care este nevoie de accesarea fondurilor europene.

Citiți și: Topoloveni: Plan de acțiune pentru energie durabilă și climă

Este vorba, printre altele, de construcţia de pasaje rutiere (în special aeriene), achiziţionarea unui sistem de taxare electronică pentru mijloacele de transport în comun şi a 40 de autobuze electrice. Viceprimarul Cornel Ionică a spus că se încearcă atragerea de fonduri şi pentru reabilitarea Bazinului Olimpic şi a Stadionului „Nicolae Dobrin” din Trivale.

Pe de altă parte, viceprimarul a spus că pe 23 octombrie, la ora 16, la Primărie va avea loc o prezentare a principalelor proiecte pe care municipalitatea le are în vedere pentru perioada 2015-2020, la aceasta urmând să participe proiectanţi, consilieri locali, autorităţi judeţene şi cetăţeni.

Citiți și: SE COACE PLANUL DE RIDICARE A RESTRICȚIILOR

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3