NOR CURIER 930X122

aeroclub

avion_zlin

AEROCLUBUL „HENRI COANDĂ” DIN PITEŞTI ARE SEDIU NOU

Aeroclubul „Henri Coandă” din Piteşti nu mai funcţionează în sediul cunoscut de la Casa Cărţii (spre staţia de autobuz). De ceva vreme, spaţiile unde aveau loc cursurile teoretice cu viitorii aviatori sau paraşutişti au rămas goale. Din fericire pentru pasionaţii de zbor din Piteşti şi din Argeş, aeroclubul nu s-a desfiinţat.

Citiți și: Poliția Română, anunț de ultimă oră! Se întâmplă la Pitești!

El funcţionează în continuare, însă într-un spaţiu de la blocul U 3, mezanin, de pe strada „Calea Bucureşti”, acolo unde şi-a desfăşurat activitatea Poliţia Locală a municipiului.

Partea practică a instruirii se face ca şi până acum la aerodromul Geamăna, a cărui pistă a fost reomologată de Aeroclubul României. La toamnă se vor face înscrieri pentru planorism şi paraşutism, vârsta minimă fiind de 16 ani. Cursanţii care obţin cele mai bune rezultate la planorism vor fi recrutaţi pentru zbor cu motor.

Citiți și: Informația momentului: Poliția Pitești, Biroul Rutier și secția 3 și-au mutat sediul

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3