EcoMoto 930×122

markenting

ALEGE SĂ FII STUDENT LA SPECIALIZAREA MARKETING!

Pentru că are aplicabilitate în orice industrie și este un domeniu vital pentru orice tip de business.

Citiți și: O nouă conducere la Universitatea Pitești!

Pentru că Marketing înseamnă nu doar promovare şi vânzare! Este un mecanism complex care stă la baza alegerii unui produs dintre 100 de același fel. Iar mecanismul este pus în mișcare doar de ideile tale.

Pentru că Marketing înseamnă poziționarea unui brand pe piață, cunoașterea publicului căruia te adresezi, măsurarea rezultatelor, promovarea de servicii sau de produse atât prin canalele clasice, cât și în mediul online.

Citiți și: Doliu la Universitatea din Pitești!

Pentru că vrei să afli care este legătura dintre asocierea unei persoane publice, a unui mesaj, a unui brand și vânzarea de produse. Aici vei învăța să construiești o campanie de promovare, de la planificare, mesaj, resurse, strategie și poziționare pe piață până la evaluarea rezultatelor.

Programul de studii de licență Marketing din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Universitatea din Piteşti își propune atât o pregătire didactică a studenților în conformitate cu standardele naționale și internationale proprii domeniului Marketing, cât și una practică/profesională, prin dezvoltarea de abilități și deprinderi în concordanță cu cerințele de pe piața muncii.

Detalii admitere:

-Perioada de admitere: 8 – 31 iulie 2016

-Admiterea se face pe bază de concurs de dosare, sistemul de evaluare fiind următorul: 75% media examenului de bacalaureat și 25% media la disciplina limba şi literatura română de la examenul de bacalaureat.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3