Donaris 930 x 122

cazul caracal

ARGEȘ: CONTROALE MASIVE LA ”IA-MĂ, NENE”. ȘOFER SANCȚIONAT DE POLIȚIE

Argeș: Controale masive la ”ia-mă, nene!”. Șofer sancționat de Poliție. Poliţiştii structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat activităţile de prevenire a riscului rutier generat de transportul de persoane contra cost, fără îndeplinirea obligațiilor legale.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Astfel, ieri, 4 august, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 72 de ani din Schitu Golești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce efectua transport de persoane fără a deţine autorizaţie taxi.

Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei. De asemenea, polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare şi placuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Inconștiență fără limite! Doi tineri și-au riscat viața

Acțiunea polițiștilor a avut în vedere și alte abateri ale șoferilor (s-au urcat băuți la volan ori conduceau fără drept), în total fiind reținute 25 de permise de conducere, 6 certificate de înmatriculare și 5 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare. Controalele se vor desfășura pe tot parcursul acestei săptămâni.

Controalele au început după ce ministrul interimar al afacerilor interne, Mihai Fifor, a ordonat ca în toată țara să fie verificați transportatorii ilegali de persoane.

Amintim că și la sfârșitul săptămânii trecute au fost sancționați șoferi pentru taximetrie-pirat. Detalii, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3