New Profesional Consult 930 x 122

Adriana Petrescu

”Atelier Gratuit – Nutriția Mamei și Copilului” cu Adriana Petrescu și Loredana Tătărăscu

Atelier Gratuit pe tema ”Nutriția Mamei și Copilului” cu Adriana Petrescu și Loredana Tătărăscu, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11.00, la Club Hush Pitești, pe str. Panselelor, nr.2

Citiți și: De ce sunt importante investigațiile medicale. Ce analize ar trebui să facem în funcție de vârstă

Ești însărcinată și ai auzit că trebuie să mănânci cât pentru doi? Ai născut, alăptezi și ești speriată de lista alimentelor interzise? Împlinește copilul 6 luni și ești confuză cu atâtea scheme de diversificare?

Pentru că știm cu câte griji vine la pachet maternitatea, anul acesta vom sărbători alături de tine Luna Copilului, oferindu-ți un altfel de cadou: unul care te va ajuta să pui în desaga cu care copilul tău va porni în viață un element esențial, atât de neglijat adesea: obiceiuri alimentare sănătoase!

Citiți și: Dietă pentru hipotiroidism: alimente recomandate

Împreună cu Loredana Maria Tătărăscu, consultant în alăptare și nutriție, am pus la cale un atelier despre nutriție, în care vom aborda următoarele aspecte: hrana mamei în timpul sarcinii, alăptării, precum și nutriția copilului până la vârsta de 2 ani.

Viața aglomerată și solicitantă de zi cu zi nu este o scuză pentru a ne baza pe comoditate și pentru a-ți pune în pericol sănătatea!

Vino alături de noi să înveți cum să ai grijă de tine și de familia ta cu sfaturi simple de nutriție, pentru a avea o contribuție semnificativă la sănătatea copiilor tăi, pentru care tu, dragă mamă, reprezinți modelul principal!

Datorită unei frumoase colaborări cu Club Hush Pitești, participarea la evenimentul nostru este gratuită, însă rezervarea unui loc se face prin înscriere prin mesaj privat pe pagina Hello Mama.

Vă așteptăm cu drag în limita locurilor disponibile!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3