Donaris 930 x 122

Adriana Petrescu

ePitești, o nouă colaborare pentru rubrica de sănătate. Adriana Petrescu – tehnician nutriționist

ePitești.ro anunță începutul unei colaborări pentru o nouă rubrică.

Citiți și: De ce sunt importante investigațiile medicale. Ce analize ar trebui să facem în funcție de vârstă

Este vorba despre o rubrică destinată sănătății, mai exact a nutriției. Cititorii noștri vor putea afla o parte din ”secretele” unui stil de viață sănătos și a unei alimentații sănătoasă direct de la profesioniști, în cazul de față de la nutriționistul Adriana Petrescu (foto).

Citiți și: Dietă pentru hipotiroidism: alimente recomandate

 

Astfel de materiale vor apărea săptămânal în publicația noastră!

DESPRE ADRIANA PETRESCU

 

Adriana Petrescu are 32 de ani și este tehnician nutriționist.

Deși este economist la bază, în urmă cu 5 ani, din dorința de a face o schimbarea în stilul său de viață și de a-și îmbunătăți aspectul fizic, a ales să urmeze cursurile unei școli de nutriție și s-a îndrăgostit de acest domeniu.

Am căutat să-mi îmbogățesc continuu cunoștințele, investind foarte mult în diverse cursuri/specializări precum nutriție sportivă, psihonutriție, astfel ajungând la nivelul la care să pot ajuta și pe alți oameni să-și schimbe viața și să-și recapete starea de bine.

După ce a lucrat o perioadă de timp în cadrul unora dintre cele mai bune clinici din Pitești, în 2021 Adriana și-a deschis propriul cabinet de nutriție „Nutriționist Adriana Petrescu” – Pitești.

Timp de 4 ani, până în septembrie, când mi-am deschis propriul cabinet, am fost singurul tehnician nutriționist acceptat în Centrul Medical MEDICOVER- DR.LUCA Pitești, ulterior adăugând și colaborarea cu clinica AB MEDICA pe zona de consultanță în nutriție, unde mă aflu și în prezent.

Din aceasta poziție, de-a lungul anilor am ajutat sute de persoane să piardă sănătos în greutate, să câștige lupta cu diverse afecțiuni precum tiroidita autoimuna (Hashimoto), predispoziția spre diabet, refluxul gastroesofagian, hipertensiune arterială, etc.

Adriana mărturisește că, cea mai mare satisfacție a sa vine din rezultatele pozitive pe care pacienții săi le obțin.

Domeniul nutriției este unul provocator pentru mine: întâlnesc zeci de oameni săptămânal, fiecare diferiți, cu diverse probleme medicale sau nu, cu probleme metabolice în principal, oameni normali ce trec pragul cabinetului și în slujba cărora mă dedic astfel încât rezultatele lor să fie cele dorite și să facă trecerea cât mai ușoară spre ceea ce înseamnă stil de alimentație sănătos, reușitele lor fiind răsplata maximă pentru mine.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90