930 x122 grota rece

sens unic

Atenție, șoferi! Un nou SENS UNIC de circulație în cartierul Prundu

Atenție, șoferi! Un nou SENS UNIC de circulație în cartierul Prundu

Citiți și: Atenție, șoferi! Sens unic pe această stradă dintr-un cartier important, de azi!

Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a instituit, marți, 20 iulie 2021, sens unic pe aleea din spatele blocurilor B2, B3, B4, B21, B22, B30, din cartierul Prundu, cu sens de circulație dinspre parc spre centru, cu ieșire în zona sensului giratoriu de la strada Basarabia.

Citiți și: Noi modificări în traficul din Pitești

Această măsură a fost luată ca urmare a avizării în Comisia de Circulație din 04.06.2021.

Măsura are ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Liviu spune:

    O mare prostie… a fost întrebat măcar un cetățean din acele blocuri dacă este deacord… și nu neapărat cu sensul unic… dar cu direcția lui… dacă tot trebuia neapărat sens unic acolo trebuia să-l facă cu întrare dinspre centru… noi când venim acasă din acea zona venim… și în plus la parc nici nu se poate vira la stânga sa intri în spatele blocurilor… fluidizeaza fix nik… și parcările sunt orientate cu întrare dinspre centru…plus ca la B2 este un zid de beton lângă care se parchează și dacă omu intra cu mașina cum este acum sensul unic… nu mai are cum sa și parcheze acolo sa mai coboare și din mașină… o mare prostie într-un cuvânt… sper sa se schimbe cât de curând….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3