Donaris 930 x 122

argeseni

CETĂŢEAN GERMAN, CĂUTAT ÎN MUNŢII ARGEŞULUI

Salvamontiştii argeşeni au fost implicaţi astăzi într-o vastă acţiune de căutare a unui cetăţean german care fusese dat dispărut în Munţii Făgăraş de către familia acestuia.

Citiți și: Ce se întâmplă cu salariile argeșenilor

Adrian Sănduloiu, şeful Serviciului Public de Salvamont Argeş, ne-a declarat că cercetări similare au fost făcute şi de către salvamontiştii sibieni, deoarece cetăţeanul german plecase pe jos dinspre Braşov spre Făgăraş, mai precis spre Bâlea Lac.

Căutările au fost abandonate în jurul orei 13, după ce respectivul turist şi-a făcut apariţia la destinaţie teafăr şi nevătămat.

Citiți și: Vești bune despre salariile argeșenilor!

„Încerc acum să îmi adun oamenii de pe teren. Mă bucur, până la urmă, că a fost o alarmă falsă.”, ne-a declarat Adrian Sănduloiu.

Nu cu mult timp în urmă, salvamontiştii argeşeni au fost implicaţi şi în căutarea unui cetăţean israelian care dispăruse în Valea lui Stan. Acesta a fost găsit decedat din cauza unei viituri, operaţiunea de recuperare a cadavrului fiind una dintre cele mai grele din ultimii ani la care au participat salvamontiştii argeşeni.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache