New Profesional Consult 930 x 122

colegiul național i.c. brătianu

Colegiul Național Ion C. Brătianu are un nou director

Colegiul Național Ion C. Brătianu are un nou director.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

După ce Alina Manea a fost numită în funcția de Inspector General al Inspectoratului Școlar Județean Argeș, postul de director al Colegiului Ion C. Brătianu a fost preluat de Florica Dumitru (foto), profesor de biologie în cadrul instituției de învățământ.

Citiți și: Pitești. Surpriză majoră la Colegiul „Brătianu”!

 

Până astăzi, Florica Dumitru a ocupat funcția de director adjunct al Colegiului Ion C. Brătianu.

În cadrul conferinței ținută astăzi la Inspectoratul Școlar Județean Argeș s-a discutat și despre concursul pentru ocupare funcțiilor de directori de școli. Acesta va începe în luna septembrie cu înscrierile, urmând ca în luna octombrie să aibă loc proba scrisă.

 

În legătură cu abilitățile pe care trebuie să le dețină un director școlar, Inspectorul Școlar Județean Argeș, Alina Manea crede că  „directorii trebuie să fie competenți, receptivi și cu putere de comunicare”.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3