930 x122 grota rece

contribuabili

CONTRIBUABILII ARGEȘENI, AȘTEPTAȚI LA FISC

Contribuabilii argeșeni, așteptați la Fisc. Miercuri, 6 februarie 2019, de la ora 12, în sala de şedinţe din sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (Pitești, bulevardul Republicii, nr. 118) va avea loc o întâlnire cu contribuabilii.

Citiți și: Anunț de ultimă oră privind declarația unică

Participanții vor primi răspunsuri la întrebările referitoare la completarea şi depunerea Declaraţiei Unice şi la Spațiul Privat Virtual.

La această întâlnire vor mai fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii februarie 2019, precum şi alte noutăţi legislative.

Citiți și: Argeș. Anunț important pentru o categorie de contribuabili!

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3