New Profesional Consult 930 x 122

chineză

PITEȘTI: CURSURILE DE LIMBA CHINEZĂ, DESCHISE OFICIAL

Astăzi, în sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean Argeş, a avut loc deschiderea oficială a unor cursuri de limba chineză organizate în premieră în Piteşti.

Citiți și: Vești bune pentru studenți! Schimbare masivă în mediul academic

Peste 600 de elevi din municipiu s-au înscris deja la aceste cursuri, fiind interesaţi de studiul limbii chineze. De asemenea, există interes şi din partea studenţilor şi a oamenilor de afaceri. La deschidere au participat Xu Feihong, ambasadorul Chinei în România, Song Shaofeng, directorul Institutului Confucius din Sibiu, Livia Ilie, prorector al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, dar şi autorităţi locale şi judeţene (Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Oprescu, prefect, Laurenţiu Zidaru, viceprimar).

Cursurile vor fi susţinute de două profesoare de la Universitatea din Sibiu, ambele fiind native din China. Vor fi organizate mai multe serii la câteva unităţi şcolare din Piteşti unde copiii vor putea studia limba chineză. Cursurile sunt gratuite.

Citiți și: Privilegii pentru deținuți. Vor ieși din pușcărie ca să învețe

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90