EcoMoto 930×122

Curtea de Conturi

Curtea de Conturi Argeș, controale de amploare

Reprezentanții Curţii de Conturi desfășoară controale ample la unităţile administrativ teritoriale din judeţul Argeş.

Citiți și: A ajuns șefă într-o instituție a statului cu o diplomă falsă!

Sunt vizate următoarele instituții:

AGENȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU PLĂȚI ȘI INSPECȚIE SOCIALĂ ARGEȘ – Audit financiar asupra contului anual de execuție a bugetului de stat la instituțiile publice, perioada martie – aprilie.

Citiți și: PITEȘTIUL, CAMPIONUL ARGEȘULUI LA ABATERI FINANCIARE

CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE ARGEȘ – Audit financiar asupra contului anual de execuție a bugetului fondului național unic de asigurări sociale de sănătate (Case de asigurări de sănătate), perioada martie – aprilie.

CASA JUDEȚEANĂ DE PENSII ARGEȘ – Audit financiar asupra contului anual de execuție a bugetului asigurărilor sociale de stat la CNPP (Casa Națională de Pensii Publice), perioada martie – aprilie.

DIRECȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU SPORT ȘI TINERET ARGEȘ – Audit financiar asupra contului anual de execuție a bugetului de stat la MTS (Ministerul Tineretului și Sportului), perioada martie – aprilie.

DIRECȚIA SANITARĂ VETERINARĂ ȘI PENTRU SIGURANȚA ALIMENTELOR ARGEȘ – Audit financiar asupra contului anual de execuție a bugetului de stat la ANSVSA (Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor), perioada martie – aprilie.

SUCURSALA HIDROCENTRALE CURTEA DE ARGEȘ – Controlul situației, evoluției și modului de administrare a patrimoniului public și privat al statului, precum și legalitatea realizării veniturilor și a efectuării cheltuielilor.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90