Donaris 930 x 122

bacalaureat

EA ESTE ELEVA DE LA „BRĂTIANU” CU MEDIA 10 LA BAC! (GALERIE FOTO)

Bianca Andreea Săvulescu, de la Colegiul Naţional ,,I.C Brătianu’’ din Piteşti, de la profilul matematică-informatică, este singurul elev din județul Argeş care a obținut media 10 la Bacalaureat.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

,,Am fost surprinsă de rezultatele obţinute! Mă aşteptam la note bune, dar nu la 10 la toate probele… La română am fost puţin contra cronometru spre final, iar la informatică mi s-a părut puţin mai dificilă ultima problemă. M-am pregătit pentru a ajunge la această performanţă. Încă de anul trecut am făcut meditaţie la matematică şi informatică. În clasa a XII-a am încercat să nu pierd nimic din lecţiile noi şi, în acelaşi timp, să recapitulez din anii trecuţi. Semestrul al II-lea a fost, însă, perioada cea mai important a pregătirii. ’’, spune Bianca pentru ePitești.

Pe termen scurt, după o binemeritată vacanță, pentru Bianca Andreea Săvulescu urmează facultatea: ,,Acum îmi concentrez atenţia asupra facultăţii. Îmi doresc să intru la Academia de Studii Economice din Bucureşti.’’

Citiți și: Examenul de Bacalaureat se schimbă radical!

Elevei de 10 îi place să-şi petreacă timpul liber în mediul online, să citească, să vizioneze filme, să călătorească, să deseneze, să iasă cu prietenii şi să patineze. Este o fată frumoasă, dar niciodată nu a luat în calcul posibilitatea să devină fotomodel.

Amintim că anul acesta în Argeș a mai fost o medie de 10, dar la Bacalaureatul olimpicilor. Anca Maria Rădulescu a absolvit Colegiul Național „I.C. Brătianu”, la profilul matematică-informatică bilingv engleză, trecând apoi cu media 10 Bacalaureatul olimpicilor: 10 la matematică, 10 la fizică și 10 la limba și literatura română! Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/senzational-absolventa-de-bratianu-aur-la-balcaniada-de-geografie/.

Pe același subiect puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/eleva-la-bratianu-singura-medie-de-10-la-bac-in-arges/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/zinca-golescu-cel-mai-bun-liceu-la-bac-citeste-clasamentul/. (Foto: Facebook  Bianca Săvulescu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90