Donaris 930 x 122

ghid

GHIDURI DE ACCESAT BANI EUROPENI PENTRU FERMIERI

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a publicat versiunile consultative ale Ghidurilor Solicitantului pentru submăsurile 4.1 (Investiții în exploatații agricole) și 6.1 (Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri). În Ghiduri sunt precizate condițiile și criteriile accesării de bani europeni puși la bătaie prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 pentru activitățile prevăzute în aceste forme de finanțare.

Citiți și: UN SAT DIN ARGEȘ ÎȘI FACE BAZĂ SPORTIVĂ

Ghidurile Solicitantului, publicate pe paginile de internet www.madr.ro și www.afir.info, pot fi consultate de potențialii solicitanți, inclusiv din județul Argeș, care ulterior au posibilitatea să formuleze propuneri de modificare și observații pe adresa de e-mail: consultare@afir.info, anunță ministrul de resort, piteșteanul Daniel Constantin.

Toate aceste solicitări vor intra în analiza departamentelor de specialitate din Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, agenție care va decide oportunitatea includerii lor în versiunea finală a Ghidurilor Solicitantului.

Citiți și: LANSARE PNDR 2020 ÎN PITEȘTI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90